Известие

Collapse
No announcement yet.

Кора за 2.4 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кора за 2.4 JTD

Някой ако случайно му се намира кора под двигателя или знае откъде да си взема да свирка. Нещо не мога си намеря. Пусках тема преди време в "Търся" но нямаше никакви отговори и си викам някой тук може да обърне повече внимание. Има ли значение кората дали ще е от 2.4 или някой друг мотор на 166?

http://www.prospeed.bg/cat/product_i...oducts_id=4482
    166 2.4 JTD

Comment

Забравих да отбележа...Да не е метална....

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
        Забравих да отбележа...Да не е метална....
        То като е метална по-убаво Или ти килограми гониш?
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
          То като е метална по-убаво Или ти килограми гониш?
          Еми не искам да ми тежи допълнително и без това съм достатъчно тромав. И имаше един минус на железните кори, че при евентуална по-тежка катастрофа двигателя няма да падне на земята, а може в купето да влезе.

Comment

Някой ако случайно му се намира кора под двигателя или знае откъде да си взема да свирка. Нещо не мога си намеря. Пусках тема преди време в "Търся" но нямаше никакви отговори и си викам някой тук може да обърне повече внимание. Има ли значение кората дали ще е от 2.4 или някой друг мотор на 166?
            400 лева струва но ако имаш автокаско ще ти я плати застрахователя

Comment

Първоначално публикувано от emil georgiev Покажи съобщение
              400 лева струва но ако имаш автокаско ще ти я плати застрахователя
              Плащат ако има счупена .. ако няма никаква няма да му я платят
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Тя и оригиналната не е особено лека. Не че съм я теглил, ама сигурно има 7-8 кила.
                166 2.4 JTD

Comment

Еми не искам да ми тежи допълнително и без това съм достатъчно тромав. И имаше един минус на железните кори, че при евентуална по-тежка катастрофа двигателя няма да падне на земята, а може в купето да влезе.
                  Колега според мен по-добре наистина земи металната, аз си сложих тая другата преди три месеца и вече се начупи.Но незнаех, че имало метални.
                  sigpic
                  166 JTD - Ex.
                  164 Super T.S.
                  145 T.S.

Comment

Първоначално публикувано от myrko Покажи съобщение
                    Колега според мен по-добре наистина земи металната, аз си сложих тая другата преди три месеца и вече се начупи.Но незнаех, че имало метални.
                    Какво си я правил, че чак се е начупила??? Да не си карал през полето... Аз преди имах нормална кора и си държеше добре, но просто стана един инцидент и останах без нея и така не си и сложих нова.

Comment

Какво си я правил, че чак се е начупила??? Да не си карал през полето... Аз преди имах нормална кора и си държеше добре, но просто стана един инцидент и останах без нея и така не си и сложих нова.
                      Един път ми се наложи да минавам по един черен път и там я окотих, а и около блока в които живея улиците са като след бомбардировка и там опира от време на време.Тия дни мисля дая позакърпя малко, само канал трябва да намеря.
                      sigpic
                      166 JTD - Ex.
                      164 Super T.S.
                      145 T.S.

Comment

Колега аз имам кора от 166-цата ми, бях и сменял маслото това онова и не я бях сложил и така е продадох колата казах на новия собственик да дойде да му я дам ама така и недойде Не е в перфектно състояние но си е оригиналната ако решиш пиши ще ти прата снимки и ако ти хареса ще договорим няква колегиална цена
                        landikar
                        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Личееееееееен....

Comment

Колеги, дайте акъл как си изкарам и аз една кора от каското че не съм наясно. Старата я имам ама е поначупена и пристегната със свински опашки и е въпрос на време да я засея някъде. Може и на лични ако прецените.
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

Махаш свинските опашки..викаш мобилната група и гледат
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                              X